ΒΑΡΤΑΝΙΑΝ ΛΙΑΝΑ

Η Λιάνα Βαρτανιάν είναι 37 ετών.
Γεννήθηκε στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση και κατοικεί στα Άνω Λιόσια τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει τελειώσει το λύκειο και γνωρίζει πολύ καλά την ρωσική, αρμένικη και αγγλική γλώσσα.
Είναι παντρεμένη με τον Φίλιππο Νικολούδη και έχουν έναν γιο 18 ετών ο οποίος δραστηριοποιείται στο άθλημα του ποδοσφαίρου.
Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια ως φύλακας στον ιδιαίτερο χώρο του αεροδρομίου και συνεπώς έχει συναναστραφεί με χιλιάδες ανθρώπους.
Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια ασφαλείας και μπορεί να διαχειριστεί με μέγιστη ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα την όποια κατάσταση. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση.
Επιπλέον, η Λιάνα έχει έντονο το αίσθημα της δοτικότητας και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από την ανώνυμη εθελοντική της δράση, ξεκινώντας ακόμα και από τη γειτονιά. Βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί τους συνανθρώπους της χωρίς διακρίσεις.
Αυτή λοιπόν είναι και η ελπίδα που έχει για τον κόσμο. Να γίνει καλύτερος για όλους. Θέλει να προσπαθήσει να μεταδώσει τον παλμό της ζωντάνιας και της όρεξης της σε όποιον τις χρειάζεται. Θέλει μια καθημερινότητα, όσο το δυνατόν ευκολότερη για όλους και όλες.

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved