ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

Η Ευγενία Σαρηγιαννίδη σπούδασε Ψυχολογία στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Στο ίδιο πανεπιστήμιο και τμήμα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές με αντικείμενο την Ψυχολογία και το Διαδίκτυο. Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ. Έχει εκδώσει βιβλίο με τίτλο «Ψυχοκοινωνιολογικά Θραύσματα της Σύγχρονης Πραγματικότητας» από τις εκδόσεις Ινφογνώμων (2020).
Ασκεί από το 2008 έως σήμερα κλινικό και συμβουλευτικό έργο ως ψυχολόγος. Είναι Επιστημονική Διευθύντρια του Δικτύου Psy–Counsellors με έδρα την Αθήνα και την Ελευσίνα. Έχει διδακτική εμπειρία στην ιδιωτική και δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Έχει πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό διαλέξεων, παρεμβάσεων και ομιλιών γύρω από θέματα ψυχολογίας, εκπαίδευσης, κοινωνίας, πολιτισμού και διαχείρισης προβλημάτων καθημερινής ζωής σε όλη την Ελλάδα.
Διατηρεί μόνιμη στήλη στην μηνιαία εφημερίδα «Ποντιακή Γνώμη», εκδόσεις Ινφογνώμων, με τίτλο «Συν-δια-μόρφωση», συνεργάζεται συστηματικά με τον ιστότοπο slpress.gr, καθώς επίσης αρθρογραφεί περιστασιακά σε διάφορα ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά.
Ήταν υποψήφια Ευρωβουλευτής το 2014 και Υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.
Επιπρόσθετα, έχει εμφανίσεις στη συμβατική και τη διαδικτυακή τηλεόραση, ως προσκεκλημένη διαφόρων εκπομπών καθώς και στο ραδιόφωνο.

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved