ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΓΑ

Η ‘Ολγα Πολίτη κάνει πράξη το όραμα μιας νέας γενιάς  πολιτικών που είναι πρωτίστως ενεργοί πολίτες και συνδυάζει την ενασχόληση στα κοινά. Ως αντιδήμαρχος Παιδείας στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος από το 2019, με την επιτυχημένη επιχειρηματικότητα στον τομέα του τουρισμού και πιο συγκεκριμένα, του yachting και των σκαφών αναψυχής, ενώ παράλληλα ψηφίστηκε και συμμετέχει από το 2023 στο Δ.Σ. της (GYA) Greek Yachting Association όσο και στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τον θαλάσσιο τουρισμό του Υπουργείου τουρισμού.
Έχει μεγαλώσει στην Ανατολική Αττική στον Δήμο Βάρης – Βουλιαγμένης και είναι πτυχιούχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού, έχοντας εντρυφήσει στον τομέα του Εναλλακτικού Τουρισμού και έχει εκπονήσει την πτυχιακή της εργασία στο αντικείμενο αυτό, με θέμα «Εναλλακτικός Τουρισμός στη χώρα μας – Μορφές και Τρόποι Ανάπτυξης & Προσέλκυσης Τουριστών». Επίσης, είναι κάτοχος Πτυχίου Δημοσιογραφίας και Θεατρολογίας, έχοντας άριστη γνώση της Αγγλικής και της Γαλλικής Γλώσσας.
Το 2023 ξεκίνησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο.
Η Όλγα Πολίτη, έχει πολύ σημαντική πορεία ως επαγγελματίας και εργαζόμενη, που της έδωσε την απαραίτητη εμπειρία για τις προκλήσεις της συμμετοχής στα κοινά και κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής, έχει εργασθεί ως marketing manager της AMG (2008-2013), ως sales manager στην εταιρεία fuels TrOil in Piraeus (2011-2014), ως yacht broker και operations στην εταιρεία MS Monaco (2014-2017), ως ιδιοκτήτρια σε parking σκαφών Y&C (2014 -2018) αλλά και ως CEO στην AYS In Mykonos (2017-2021), Παράλληλα έχει πραγματοποιήσει σημαντικά σεμινάρια στον τομέα της λογιστικής και της διοίκησης επιχειρήσεων στο Λονδίνο, με σημαντικά διπλώματα όπως της RYA Diploma in Southampton και MYBA seminars in Nice .
Tον ελεύθερο χρόνο της επιλέγει να τον αξιοποιεί δημιουργικά, με αθλητισμό από τα μαθητικά της ακόμα χρόνια. Κατέκτησε μετάλλια κατά την διεξαγωγή των πανελλήνιων σχολικών πρωταθλημάτων, ενώ συνεχίζει να αθλείται κάνοντας και θαλάσσιο και ski βουνού, αλλά και πολλές δραστηριότητες με κύριες ασχολίες τον χορό, τη ζωγραφική, και το wake surf.
Τέλος συμμετέχει και έχει συστηματική παρουσία σε boat shows ανά τον κόσμο (εδεικτικώς αναφερομένων Monaco Boat Show, Moscow Boat show, Antigua Boat show, MYBA Barcelona, Ιndian TourismShow, Myba pop up Montenegro boat show, Miami boatshow).
Στην Όλγα Πολίτη, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, αναγνωρίζοντας τις ικανότητες που διαθέτει, της ανέθεσε τη θέση ευθύνης της Αναπληρώτριας Γραμματέα του Τομέα Τουρισμού.
Με όραμα, με σημαντική εμπειρία της λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την ευρεία γνώση της αγοράς και του να επιτυγχάνει χειροπιαστά αποτελέσματα,  αλλά και σαν δυναμική παρουσία με όρεξη για δράση σε όλα τα επίπεδα.
Είναι η σύγχρονη γυναίκα που αξίζει την ψήφο κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για την ανανέωση και την αποτελεσματικότητα, γνωρίζοντας ότι έχει το όραμα, την γνώση αλλά και την ενέργεια να εκπροσωπήσει ως ενεργή πολίτης τις ανάγκες και τις προσδοκίες σου.

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved