ΝΤΑΛΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΒΙΡΓΙΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ)

Η Ράνια Ντάλλη γεννήθηκε στη Θήβα το 1968 και κατοικεί μόνιμα στην Κηφισιά από το 2000. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με υποτροφία ΙΚΥ. Έχει Μάστερ στο Δημόσιο Δίκαιο από τα Πανεπιστήμια Αθηνών και Μπορντώ και Μάστερ στις Σπουδές στην Εκπαίδευση από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ρωσικά.
Από το 1993 έως σήμερα, ασκεί μάχιμη δικηγορία. Έχει εργαστεί για τον Οργανισμό Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδος, τον Οργανισμό Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών και την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων. Από το 2003 έως σήμερα, διδάσκει Νομικά, Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Επίσης, ασχολείται με την καλλιέργεια φυστικόδεντρων στα πατρογονικά κτήματα στη Φθιώτιδα, με αξιόλογη δράση στις τοπικές ενώσεις παραγωγών.
Το Μάρτιο του 2019, ανέλαβε την πρωτοβουλία της συγκρότησης του ανεξάρτητου και πολυσυλλεκτικού συνδυασμού «ΟΞΥΓΟΝΟ για την Κηφισιά», που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 για το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς. Εκλέχθηκε Κοινοτική Σύμβουλος Κηφισιάς και με ομόφωνη απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου ανέλαβε υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία του Κοιμητηρίου Κηφισιάς.  Συμμετέχει ενεργά στα θεσμικά όργανα του Συνδέσμου Σημαντικών Κοιμητηρίων της Ευρώπης (Association of Significant Cemeteries of Europe) και της πιστοποιημένης Ευρωπαϊκής Διαδρομής Κοιμητηρίων. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς (2018-2019).
Είναι μητέρα δύο παιδιών, του Παύλου- γιατρού στο Γ.Σ. της Κω και της Μαρίνας- μεταπτυχιακής φοιτήτριας Φαρμακολογίας στη Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved