ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Ο Στέλιος Μαριδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από το Ρέθυμνο και κατοικεί στο Ίλιον.
Είναι Αθλητικός Επιστήμονας – Δημοτικός Υπάλληλος.
Εργάζεται στο τμήμα Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ιλίου.
Έχει πτυχίο από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ, στο οποίο ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση ως μέλος της Γενικής Συνέλευσης Τμήματος, του Διοικητικού Συμβουλίου Τμήματος και της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών (εκπρόσωπος φοιτητών).
Έχει εργαστεί ως αναπληρωτής Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Ολυμπιακής Παιδείας σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, σε Προγράμματα Αθλητισμού για Όλους, καθώς επίσης και ως στέλεχος παιδικών κατασκηνώσεων.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ιλίου από το 2007 έως το 2015 καθώς και μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου από το 2005.
Εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα με την Παράταξη του Γιάννη Σγουρού «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» από το 2011 έως το 2014, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής και αντιπρόεδρός της από τον Ιανουάριο του 2013 έως τον Μάϊο του 2014.
Αιρετός εκπρόσωπος στην Ένωση Περιφερειών (ΕΝΠΕ), καθώς επίσης και εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ στην Επιτροπή Πολιτικής Προγραμματισμού Προμηθειών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved