ΛΑΓΟΥΜΙΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ο Μιχάλης Λαγουμιτζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια από Μικρασιάτες γονείς. Σπούδασε Παιδαγωγικά στην Κρήτη και στην Αθήνα.
Το 2012 απέκτησε την ειδικότητα της Ειδικής Αγωγής από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας με άριστα και ακολούθησε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Εξειδίκευσης στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες.
Έχει ασχοληθεί συστηματικά με την εφαρμογή προγραμμάτων Ανάπτυξης Συναισθηματικής Νοημοσύνης στα σχολεία για περισσότερο από 10 χρόνια και είναι συγγραφέας 2 βιβλίων, (μέλος συγγραφικής ομάδας), για τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και τις Τ.Π.Ε στην Α/θμια Εκπ/ση.
Πρόσφατα ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Σπουδών για την Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την Ανίχνευση, Διάγνωση και Παρέμβαση στην Πρώιμη Ηλικία.
Είναι Μόνιμος Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης και εργάζεται στο 18ο Δημ.  Σχολείο Νίκαιας για 30 περίπου χρόνια.
Είναι μέλος της Εθελοντικής – Ανθρωπιστικής Οργάνωσης «Δράση Νίκαιας», με σημαντικό κοινωνικό έργο. Τα δυο του παιδιά, η Εύη και ο Βαγγέλης Λαγουμιτζής, έχουν ολοκληρώσει τις Πανεπιστημιακές σπουδές τους και ζουν και εργάζονται στη Νίκαια σε ιδιωτικές εταιρείες.
Υπηρετεί τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 2010 μέχρι σήμερα. Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος επί 3 τετραετίες και έχει διατελέσει Πρόεδρος Σχολικής Επτροπής Α/θμιας Εκπ/σης και Αντιδήμαρχος Παιδείας στο Δήμο Νίκαιας –  Αγ.Ι. Ρέντη.

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved