ΛΑΧΑΝΑ ΙΩΑΝΝΑ

Η Ιωάννα Λαχανά είναι δικηγόρος Αθηνών, ζωγράφος και δημοσιογράφος.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεσολόγγι και είναι απόφοιτος της Παναμαϊκής Σχολής Μεσολογγίου.
Σπούδασε νομικά στην Ιταλία.
Ασκεί μαχόμενη δικηγορία από το 2004 μέχρι σήμερα.
Το 2006 ίδρυσε το “Δικηγορικό Γραφείο Ιωάννας Π. Λαχανά και Συνεργατών” με έδρα την Αθήνα.
Είναι μέλος της Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης Αττικής, του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, του ΔΣ του Συνδέσμου επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας, του Ελληνικού τμήματος “Società Dante Alighieri – Comitato di Athene”, Ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Γυναικών Δικηγόρων Αθηνών και Φίλων “Ελένη Καρύδη”, του ΔΣ του Ιδρύματος Αγίου Γεωργίου Νεομάρτυρα εξ Ιωαννίνων, του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής και έχει διαρκής συμμετοχή σε Επιστημονικές και Πολιτιστικές Ημερίδες.
Εκπροσωπεί ανθρώπους και όχι πράγματα, διαθέτει το χρόνο της προκειμένου να δώσει λύση στα θέματα, που ταλανίζουν την σημερινή κοινωνία, με την νομική επιστήμη, την τέχνη, την ιστορία και την δημοσίευση, που αποτελούν τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να επιτευχθεί ,η κοινωνική δικαιοσύνη και να παραχθεί η πολιτική, που θα κάνει καλύτερη τη ζωή μας, να προαχθεί η Δημοκρατία.
Το τοπικώς αυτοδιοικείσθαι πιστεύει, ότι δίνει τη δυνατότητα ενός νέου και  αμεσοδημοκρατικού συστήματος στο πολιτικό γίγνεσθαι, που επαναφέρει κώδικες τους οποίους γνωρίζουμε πολύ καλά να χειριστούμε σαν πολίτες.
Ο Γιάννης Σγουρός, ανταποκρινόμενος σε κάθε αίτημα της καθημερινής μας επικοινωνίας τα τελευταία 4 χρόνια, της δίνει πλέον την βέβαια πεποίθηση, ότι το σύστημα αυτό είναι εφαρμόσιμο.
Είναι ο πολιτικός που κατανοεί την ανάγκη του συμπολίτη, που του εμπιστεύεται την εντολή να διοικήσει σωστά τον τόπο και είναι ο άνθρωπος που συνεργάζεται με όλους εμάς στην Παράταξη ανεξαρτήτως εκλογής μας.
Κάθε ψήφος σας έχει λόγο στην αυτοδιοίκηση ανάλογα με τη δύναμη που κάθε φορά μας δίνετε.
Είχε την τιμή να ενταχθεί στην «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» το 2019 και θα δώσει τον αγώνα στην Αυτοδιοίκηση και το 2023, ως υποψήφια δίπλα στο Γιάννη το Σγουρό, γιατί πιστεύει ότι είναι ο μόνος, που επιδιώκει τον διάλογο με τον πολίτη σε καιρούς ελλείμματος δημοκρατικών διαδικασιών, που όλοι παρατηρούν και βιώνουν καθημερινά, λόγω της αυταρχικής διακυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα εξουσίας την τελευταία δεκαετία.

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved