ΚΥΝΗΓΟΥ ΕΛΕΝΗ

Συνταξιούχος Τραπεζικός & Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
Έγγαμη με δύο παιδιά.
Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Χρηματοοικονομική Λογιστική και στο Μάρκετινγκ. Κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στα προγράμματα «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες» (Ο.Π.Α.) και  «Η επιχειρηματικότητα στην πράξη» (Ε.Κ.Π.Α).
Εργάστηκε στη μεγαλύτερη ελληνική Τράπεζα επί 28 έτη, όπου κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απασχολήθηκε σε θέσεις, που είχαν σχέση με επιχειρήσεις και χρηματοδοτήσεις και ως εκ τούτου είναι γνώστης των συνθηκών της αγοράς.
Ως ενεργός πολίτης, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, διότι επιθυμεί να προσφέρει έργο στο συνάνθρωπο και συμπολίτη, για καλύτερες συνθήκες ζωής, συνεργαζόμενη με ανθρώπους, που έχουν μια προοπτική, μια θετική προσδοκία,  έχουν κοινούς στόχους και πάνω απ΄ όλα ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, επειδή προτιμούν να είναι χρήσιμοι.
Στο πλευρό του κ. Γιάννη Σγουρού διαπίστωσε πως μπορεί να υλοποιήσει έμπρακτο έργο για τους πολίτες στην Περιφέρεια Αττικής, θέτοντας υποψηφιότητα ως Περιφερειακή Σύμβουλος στον Πειραιά.
Διακρίνεται για την ευθύτητα των λόγων της, την ειλικρίνεια και το ήθος της. Ενδιαφέρεται για τη σωστή απονομή της δικαιοσύνης, τη διαφάνεια στις συναλλαγές, την αξιοκρατία και την αλληλεγγύη.

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved