ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η Καρποντίνη Βασιλική είναι επιχειρηματίας που κατοικεί και δραστηριοποιείται στο Αιγάλεω. Το επαγγελματικό της πεδίο περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις ψύξης – θέρμανσης, ανακαινίσεις κτιρίων και μεσιτικά γραφεία. Εκτός από τον επαγγελματικό της ρόλο, είναι μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά πέντε υπέροχων εγγονιών.
Ως Ελληνίδα επιχειρηματίας και ενεργή πολίτης, καθημερινά αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια. Το κύριο της μέλημα είναι να διασφαλίσει ότι τα παιδιά και τα εγγόνια του ελληνικού λαού θα ζήσουν σε έναν καλύτερο κόσμο και σε μια ανανεωμένη Ελλάδα, που αξίζουμε όλοι ως Έλληνες. Για αυτόν τον λόγο, αποφάσισε να μην παραμείνει απαθής στη διάλυση της χώρας μας και να εμπλακεί για πρώτη φορά στην πολιτική στις περασμένες εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής με το κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά” στο Δυτικό Τομέα Αθηνών.
Δεν την απασχολούν οι κομματικές γραμμές και επιθυμεί μια διαχείριση στην περιφέρεια Αττικής που θα είναι ανεξάρτητη και αποτελούμενη από ικανά πρόσωπα που μπορούν να διασφαλίσουν ότι η περιοχή μας θα μπορέσει να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στα επόμενα χρόνια.
Γι’  αυτό και συντάχθηκε ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού ενός ανθρώπου με ήθος και εντιμότητα,  με την πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη  “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”

 

 

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved