ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Παναγιώτης Καραγεώργος του Γεωργίου, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα τα τελευταία δεκατέσσερα (14) έτη στον Νότιο Τομέα Αθηνών και συγκεκριμένα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Κατάγεται από την Σπερχειάδα του νομού Φθιώτιδας του Δήμου Μακρακώμης και είναι έγγαμος. Εργάζεται ως μόνιμος υπαξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό από το 2002 στον οικονομικό κλάδο.
Είναι πτυχιούχος της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΕΟ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π),  κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών «Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης» MSc στο «Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης» στην κατεύθυνση «Αστική & Περιφερειακή Ανάπτυξη» με ειδίκευση «Περιφερειακός και Τοπικός Αναπτυξιακός Προγραμματισμός» του Παντείου Πανεπιστημίου.
Είναι ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.) από τον Ιούλιο του 2016 και ενεργό μέλος του  Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων (Σ.Ε.Π.) από τον Ιούλιο του 2021, όπου έχει δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο «Οι Περιφερειακές Ανισότητες σε διεθνές επίπεδο και η αναγκαιότητα των συνεργειών των περιφερειακών θεσμών στις νέες αναπτυξιακές πολιτικές». Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φοιτητών και Αποφοίτων της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου την περίοδο 2010-2017.
Κατέχει πιστοποιητικό εξειδίκευσης στα Λογιστικά-Φοροτεχνικά-Εργατικά από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.). Η εμπειρία του με τα κοινά του τόπου άρχισε το 2014 όπου συμμετείχε ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης του νομού Φθιώτιδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 και 2019.
Θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής με την παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Σγουρό, διότι η πορεία, η ιστορία της παράταξης και το αποτελεσματικό έργο που έχει προσφέρει στην Αττική, καθώς και οι νέες προοπτικές που δημιουργούνται με τον Γ. Σγουρό για την νέα αναπτυξιακή δυναμική στην Αττική καθιστούν οι κύριοι λόγοι για τους οποίους θέτει υποψηφιότητα με την παράταξη. Με την δυναμική του και τις γνώσεις του θεωρεί πως έχει την ικανότητα να συμβάλλει στους στόχους της παράταξης για μία σύγχρονη αναπτυγμένη Αττική.

 

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved