ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1962 στο Παλαιόκαστρο (Ξεροκάσι) Μεσσηνίας από γονείς αγρότες.
Σπούδασε εργαζόμενος και υπηρέτησε τη στρατιωτική μου θητεία στο Σ.Ε.Ε.Μ. Το 1985 εισήλθε με εξετάσεις στην ΕΛ.ΑΣ. Υπηρέτησε σε μάχιμες και ειδικές υπηρεσίες. Παράλληλα σπούδασε στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και άρθρα του δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδες και περιοδικά . Συνταξιοδοτήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ το 2010.
Υπήρξε δραστήριο μέλος του σχολικού κινήματος διατελώντας οκτώ χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και  Κηδεμόνων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου, τρία χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων  στο 5ο Γυμνάσιο Αλίμου και τρία χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο 1ο Λύκειο Αλίμου.
Το 2006 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αλίμου και ασχολήθηκε συστηματικά με τα προβλήματα της πόλης.
Στην πολύχρονη θητεία του διετέλεσε Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αλίμου, Αντιδήμαρχος πόλης του Δήμου Αλίμου με αρμοδιότητες τη Δημοτική Αστυνομία και τα ΚΕΠ και Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών.
Στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 έλαβε μέρος ως επικεφαλής του Συνδυασμού «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»  ως υποψήφιος Δήμαρχος.
Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 αποδέχτηκε την τιμητική πρόσκληση του Γιάννη Σγουρού για να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας με τον Συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ».
«Με σκληρή δουλειά, ρεαλιστικό πρόγραμμα και έργο που θα κρίνεται καθημερινά από τους πολίτες μπορούμε να ξανακάνουμε την ΑΤΤΙΚΗ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!»

 

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved