ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Αγγελοπούλου έχει αποφοιτήσει από την Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων ως Ιστορικός και αυτήν την περίοδο είναι φοιτήτρια MBA στην σχολή Οικονομίας και διοίκησης του ΕΚΠΑ.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ελεύθερη επαγγελματίας και ιδιοκτήτρια ενός τουριστικού γραφείου. Ως επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού τα τελευταία χρόνια, έχει αντιμετωπίσει προσωπικά τις ανησυχίες και τις προκλήσεις των τοπικών επαγγελματιών και διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία για να αντιπροσωπεύσει κάθε κάτοικο της περιφέρειας με ικανότητα και αποφασιστικότητα.
Επιπλέον, η Μαρία δεν περιορίζει τη δράση της μόνο στον τομέα της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας. Αγωνίζεται υπέρ της προστασίας και του σεβασμού των ζώων καθώς και της βιώσιμης ανάπτυξης και αειφορίας παράλληλα με τον σεβασμό στο άνθρωπο και στην διαφορετικότητα. Θεωρεί ότι η αειφορία και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν μονόδρομο για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας.
Θέλει επίσης, να εκπροσωπήσει όλες τις γυναίκες που ταλαντεύονται μεταξύ επαγγελματικής εξέλιξης και οικογενειακής ζωής, αγωνιζόμενη για τη δημιουργία συνθηκών που θα επιτρέπουν σε κάθε γυναίκα να αναπτύσσει την καριέρα της ακόμα και αν αυτή είναι σαν Ελ.Επαγγελματίας χωρίς να θυσιάζει την οικογένειά της. Στις επερχόμενες εκλογές, ας δώσουμε την ευκαιρία σε μια γυναίκα που ξέρει, νιώθει και ζει τις προκλήσεις του τόπου μας να ξεχωρίσει.

 

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved