Γ. Σγουρός: Σε πλήρη διάταξη και λειτουργία η Περιφερειακή Ομάδα της παράταξης «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»

21 χρόνια από την ίδρυσή της, η Παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ», με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό, συνεχίζει τη δημιουργική της πορεία και διαδρομή και στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής (2024-2028,) λειτουργώντας πάντα με βάση αρχές και αξίες, με γνώμονα τη στήριξη αναπτυξιακών πολιτικών για την Αττική που μας αξίζει.

Η Περιφερειακή μας Ομάδα, συμμετέχει με άποψη και συγκεκριμένες, κοστολογημένες προτάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο και σε όλες τις επιτροπές της Περιφέρειας, ενώ εκπροσωπείται και στη Γενική συνέλευση της ΕΝ.Π.Ε. ως εξής:

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: Σγουρός Γιάννης

Αναπληρωτής: Ορφανός Θάνος

ΜΕΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Τακτικό: Κατσικάρης Δημήτρης

Αναπληρωματικό: Μαγκανάρης Νίκος

ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Τακτικό: Ντούρος Γιώργος

Αναπληρωματικό: Αβραμίδης Γαβριήλ

ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Τακτικό: Ορφανός Θάνος

Αναπληρωματικό: Αντωνίου Άννα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝ.Π.Ε.

Τακτικοί:

  1. Ορφανός Θάνος
  2. Ντούρος Γιώργος
  3. Αντωνίου Άννα
  4. Αλμπάνης Βαγγέλης
  5. Αγόρη Σταυρούλα
  6. Αβραμίδης Γαβριήλ

 Αναπληρωματικοί:

  1. Κατσικάρης Δημήτριος
  2. Μαγκανάρης Νίκος

 

Γ. Σγουρός: «Τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αττικής, και την ιστορία 21 ετών, η παράταξή μας συμμετέχει δημιουργικά στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με όλα τα εκλεγμένα μέλη και τα στελέχη της, σε πλήρη διάταξη και λειτουργία, επ’ ωφελεία των πολιτών της Αττικής που θέλουν έργο και όχι λόγια και υποσχέσεις. Η στάση μας ήταν, είναι και θα είναι αυτή της δημιουργικής συνεισφοράς στην εξεύρεση των καλύτερων λύσεων σε όλα τα μεγάλα και μικρά προβλήματα, γιατί αυτό είναι το χρέος και η ευθύνη μας έναντι των πολιτών και σε αυτό θα ανταποκριθούμε»

Επικοινωνήστε μαζί μας