Γ. Σγουρός: Ο «περιφερόμενος Περιφερειάρχης» κ. Πατούλης αντιμετωπίζει την Περιφέρεια Αττικής ως «λάφυρο», λειτουργώντας το Περιφερειακό Συμβούλιο δι’ αλληλογραφίας

Ο«περιφερόμενος Περιφερειάρχης» που δοξάζεται καθημερινά σε πίτες κομματικών οργανώσεων και εκδηλώσεις… δια πάσαν ιστορία, συνεχίζει συνειδητά να υποβαθμίζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, επιλέγοντας, όταν δεν εξαφανίζεται, συνεδριάσεις… δια Περιφοράς, δηλαδή… δι΄ αλληλογραφίας και μάλιστα για σημαντικά θέματα, όπως αυτό της Τουριστικής Προβολής, της ΠΥΡΚΑΛ και άλλα.

Χαρακτηριστικό της αντιδημοκρατικής εκτροπής του κ. Πατούλη, είναι ότι σήμερα επιχείρησε για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες να «ξεπετάξει» δια Περιφοράς δύο σοβαρά θέματα, όπως αυτό του αποχιονισμού -όπου έχασε τις προθεσμίες- και της Τουριστικής Προβολής.

Η Δημοκρατική αντιπολίτευση, σύσσωμη αρνήθηκε να συμπράξει στην συνεχιζόμενη υπονόμευση της λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και έτσι και αυτή η αντιθεσμική προσπάθεια του κ. Πατούλη απέτυχε παταγωδώς.

Ο κ. Πατούλης συνεχίζει χωρίς φρένα την πορεία του στον ολισθηρό αντιδημοκρατικό κατήφορο και στις 8 Οκτωβρίου… θα προσγειωθεί ανώμαλα, αφήνοντας, δυστυχώς, πίσω του μια χρεωκοπημένη και λαβωμένη Περιφέρεια.

Οι ευθύνες όσων τον ανέχονται και τον παρακολουθούν αμήχανοι  -ενώ όλα είναι σε γνώση τους- είναι πλέον μεγάλες, έναντι του θεσμού και των πολιτών που περιμένουν από τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας έργο, σοβαρότητα και σεβασμό στους θεσμούς και τη δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και όχι ακριβοπληρωμένα θεάματα, οπισθοδρόμηση και εκφυλιστικές τακτικές και συμπεριφορές που προσβάλλουν τη νοημοσύνη όλων και πλήττουν στην καρδιά τη νομιμότητα και τις μεγάλες θεσμικές κατακτήσεις της Αυτοδιοίκησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας