loader image

Η τραγωδία της απώλειας και το μεγαλείο των γονέων…..

Η τραγωδία της απώλειας και το μεγαλείο των γονέων…..

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τις τραγικές εξελίξεις για τα δύο νέα παιδιά που ανασύρθηκαν από τον ποταμό Άραχθο. Δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών για να τα σώσουν, αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Είναι μία ακόμα τραγωδία, που αφορά παιδιά ή νέους ανθρώπους και έρχεται να προστεθεί σε ένα μακρύ κατάλογο περιστατικών με αντίστοιχες απώλειες ανθρώπινων ζωών. Είναι δύσκολο να εκφράσεις με λέξεις τα συναισθήματα που σε πλημμυρίζουν στο άκουσμα μίας τέτοιας είδησης και κυρίως ποια λόγια παρηγοριάς να βρεις για να πεις σε αυτές τις οικογένειες, αυτούς τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους μέσα σε μία στιγμή.
Μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός, όμως, αναδεικνύεται και το μεγαλείο της ψυχής των γονέων που αποφάσισαν στην πιο δύσκολη και τραυματική στιγμή της ζωής τους να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους δίνοντας ζωή σε πέντε συνανθρώπους μας. Μία πράξη, που αγγίζει ολόκληρη την κοινωνία και αφυπνίζει συνειδήσεις.
Κρίμα και πάλι κρίμα…

Θέλετε να μαθαίνετε νέα μας.
Κάντε εγγραφή στο newsletter μας.