«Ξεπλένουν» την αποτυχία Πατούλη στις Λαϊκές Αγορές, διαχειρίζονται πόρους και αρμοδιότητες της Περιφέρειας Αττικής και μας υβρίζουν επειδή επιμένουμε να υπερασπιζόμαστε τη νομιμότητα. Αιδώς Αργείοι!

Δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς η ανακοίνωση του Προέδρου των πωλητών λαϊκών αγορών κ. Μουλιάτου, σύμφωνα με την οποία είμαστε για αυτόν… «ανεπιθύμητα πρόσωπα» επειδή δεν ακολουθήσαμε τον κ. Πατούλη στον ολισθηρό δρόμο της παράνομης και καταχρηστικής απεμπόλησης των δικαιωμάτων της Περιφέρειας Αττικής στο θέμα των χημικών τουαλετών, το οποίο η Διοίκηση Πατούλη ΑΠΕΤΥΧΕ να επιλύσει επί τρία χρόνια!

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, απεδείχθη σε όλο της το εύρος η ανικανότητα της Διοίκησης Πατούλη να επιλύσει αυτό το βασικό πρόβλημα υγιεινής στους χώρους των λαϊκών αγορών, αποτυχία που οδήγησε τον κ. Πατούλη σε αγαστό εναγκαλισμό με τον υβριστή μας κ. Μουλιάτο και την παράνομη εκχώρηση σε αυτόν της αρμοδιότητας τοποθέτησης χημικών τουαλετών, γεγονός πρωτόγνωρο, παράνομο και καταχρηστικό, για το οποίο αλληλοσυγχαίρονται οι υπαίτιοι της αποτυχίας.

Ενημερώνουμε τον υβριστή κ. Μουλιάτο  και τον υποβολέα του κ. Πατούλη ότι η παράταξή μας θα συνεχίσει να ασκεί εποικοδομητική κριτική και αντιπολίτευση με προτάσεις και θέσεις, υπερασπιζόμενη μέχρι τέλους τη νομιμότητα η οποία καταπατείται συστηματικά από την Διοίκηση Πατούλη υπό τα δικά του χειροκροτήματα.

Επιστρέφουμε τις ύβρεις στους λασπολόγους χειροκροτητές του κ. Πατούλη που ανέλαβαν να «ξεπλύνουν» τις αποτυχίες του, διαχειριζόμενοι με την παράνομη αυτή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που ουσιαστικά τους εκχωρεί η Περιφέρεια Αττικής.

Στην αναφορά του Δ. Μουλιάτου ότι «οι αγωνιστές πωλητές δεν ξεχνούν ποτέ»…  συμφωνούμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι οι πραγματικοί πωλητές, αγωνιστές του μεροκάματου γνωρίζουν ότι η παράταξή μας ήταν πάντοτε στο πλευρό τους ως διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Το πιο βέβαιο όμως από όλα, είναι ότι οι απλοί πωλητές των λαϊκών αγορών που βγάζουν το μεροκάματο στο δρόμο, καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι η αποθέωση του κ. Πατούλη από τον κ. Μουλιάτο, σχετίζεται με την διαχείριση των τεράστιων ποσών που του εκχωρούνται για να «λύσει» το θέμα των χημικών τουαλετών που, περιέργως, δεν κατόρθωσε να λύσει η Διοίκηση Πατούλη!

Αιδώς Αργείοι!

Υ.Γ. Οι λαϊκές αγορές δεν είναι τσιφλίκι του για να διώξει κανέναν απ΄ αυτές. Ανεπιθύμητος είναι όποιος διαχειρίζεται αρμοδιότητες και δημόσιο χρήμα σαν να είναι ιδιωτικές του υποθέσεις και για ίδιον όφελος…..

Επικοινωνήστε μαζί μας