ΒΑΡΕΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Ο Λάμπρος Βαρελάς είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1977,με καταγωγή από την Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας.
Πρώτη του κατοικία το Πέραμα και μετέπειτα μεγαλωμένος στις γειτονιές του Πειραιά και του Κερατσινίου. Απόφοιτος του 7ου Γενικού Λυκείου Πειραιά το 1996.
Μιλάει την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.
Το 1997 ξεκίνησε να φοιτά στα ΔΙΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ στον τομέα Στελέχωσης διοίκησης Επιχειρήσεων από το οποίο αποφοίτησε το 1999 για να εκπληρώσει την στρατιωτική μου θητεία το 2001 ως υπαξιωματικός ειδικού σώματος στον στρατό ξηράς.
Έκτοτε παρακολούθησε πολλαπλά σεμινάρια στο αντικείμενο της διοίκησης επιχειρήσεων ενώ παράλληλα ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στην εταιρεία ΦΑΓΕ ως πωλητής.
Ακολούθησε την ίδια πορεία από το 2003 έως το 2007 στον Όμιλο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, κατέχοντας παράλληλα πιο υπεύθυνες θέσεις στην επιχείρηση.
Από το 2008 εργάστηκε σε αντίστοιχη μικρότερη επιχείρηση του κλάδου ως υπεύθυνος τμήματος πωλήσεων.
Το 2012 ξεκίνησε να εργάζεται ως πωλητής για την εταιρεία Σκλαβενίτη στην οποία εργάζεται έως σήμερα.
Είναι υπερήφανος πατέρας μιας 11χρονης κόρης η οποία είναι ΑΜΕΑ.
Μέσα από την επαγγελματική του δραστηριότητα γνώρισα πολλές σημαίνουσες προσωπικότητες του τόπου και στον πολιτικό τομέα καθώς και στον τομέα των Ελληνικών και Διεθνών επιχειρήσεων. Αυτό σε συνάρτηση με την καθημερινή τριβή με εργαζομένους ,όπως και ο ίδιος, του χάρισε μια διαφορετική οπτική γωνία των πραγμάτων. Γεγονός που ενισχύθηκε μετά την διάγνωση της κόρης του με σύνδρομο dravet.
Τον Μάιο του 2023 εντάχθηκε στην ΕΥ ΚΙΝΗΣΗ με την οποία πολιτεύτηκε ως υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά, εκπροσωπώντας υπερήφανα τις γειτονιές που μεγάλωσα και γαλουχήθηκα. Ο στόχος μου είναι απλός. Να βοηθήσω, μέσα από την ματιά όλων μας και την συνεργασία να φτιάξουμε μια πιο απλή και προσιτή στον πολίτη κοινωνία. Να αφήσουμε παρακαταθήκη στα παιδιά μας πόλεις εύχρηστες ,απλούστερες που θα βοηθούν την καθημερινότητα.

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved