ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

Ο Παναγιώτης (Τάκης) Παντέλης είναι παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας, προπονητής τερματοφυλάκων και επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη περιοχή της Ριζούπολης, είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Τσακαλίδου και έχει 4 παιδιά.
Αναδείχθηκε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα ως επαγγελματίας τερματοφύλακας από τον Απόλλωνα Αθηνών σε ηλικία 17 ετών, αποτέλεσε βασικό τερματοφύλακα της ομάδας του ΠΑΟΚ για 6 έτη, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος την περίοδο 1984-85 και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ομάδα του Πανιώνιου το 1988. Στα χρόνια που ακολούθησαν δραστηριοποιήθηκε ως επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης ενώ ταυτόχρονα δεν εγκατέλειψε ποτέ τη μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό, τον οποίο συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι και σήμερα από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.
Το ενδιαφέρον του για τη Τοπική Αυτοδιοίκηση πηγάζει από το γνήσιο πάθος του για προσφορά προς τους πολίτες της πόλης του.
Στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου συστρατεύεται με τον επί 20ετιας συνεπή και σταθερό αυτοδιοικητικό Γιάννη Σγουρό – «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» και το κοινό όραμα τους για μια αυτοδιοίκηση για όλους τους Πολίτες της Αττικής.
Ο Παναγιώτης (Τάκης) Παντέλης είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο πλάι του άξιου και ικανού Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού με σκοπό να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της παράταξης για τον αθλητισμό, που αφορά κάθε γειτονιά της Αττικής.

 

 

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved