ΜΗΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης  Μήτσιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γρεβενά. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και δημοσιογραφία στην Αθήνα και έχει μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και Συγκριτική Πολιτική από το Πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστώνης.
Εργάζεται ως στέλεχος Εταιρικής  Επικοινωνίας σε μεγάλο όμιλο εταιρειών. Έχει εκδώσει πέντε βιβλία με το πιο πρόσφατο με τίτλο: «Το Στοίχημα της Αναγέννησης – Το μέλλον της Ελλάδας σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο, ενώ άρθρα του δημοσιεύονται κατά καιρούς στον αθηναϊκό, περιφερειακό και ομογενειακό τύπο και στο διαδίκτυο και συμμετέχει κατά καιρούς ως ομιλητής σε συνέδρια και σεμινάρια.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής ο «Μέγας Αλέξανδρος», Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2019, Εθελοντής Αιμοδότης και  έχει βραβευθεί από το Δήμο Γρεβενών, τη Μητρόπολη Γρεβενών, το Δήμο Ανδρίτσαινας, το Δήμο Καστοριάς και από διάφορους Συλλόγους  για το κοινωνικό και συγγραφικό του έργο.
Είναι παντρεμένος με την Λαμπρινή Κατσίβελου, υπάλληλο ΕΛΤΑ,  με καταγωγή από το Αγρίνιο και έχουν έναν γιο, το Θάνο 15 χρονών.

 

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved