ΚΟΥΜΠΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Κουμπούζης Γιώργος είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Πολεοδομίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Κατάγεται από τα Τρίκαλα και από το 2019 διατηρεί και διαχειρίζεται τη δική μου μεσιτική εταιρία στο κέντρο της Αθήνας.
Από μικρή ηλικία, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά και την κοινωνία. Στα φοιτητικά του χρόνια, εντατικοποίησε τη δράση του με μεγάλη κινητικότητα, αφοσιώνοντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για να στηρίξει προγράμματα που στοχεύουν στην ανάπτυξη  της σχολής του και στην επίλυση προβλημάτων εντός της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Οι σπουδές του τον έχουν εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να συμβάλλει στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της Περιφέρειας.
Είναι πεπεισμένος ότι η σωστή οργάνωση του χώρου είναι ζωτικής σημασίας για την αειφόρο ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.
Μέσα από την πορεία του, έχει αναπτύξει πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας, και είναι έτοιμος να ενταχθεί σε ένα δυναμικό και δημιουργικό περιβάλλον που προωθεί την καινοτομία και την αλλαγή. Ο στόχος του είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων που θα έχουν μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα για την περιοχή και τους κατοίκους της Αττικής.

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved