ΚΑΤΣΑΡΟΥΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Κατσαρούπας Παναγιώτης έχει αποφοιτήσει ως αριστούχος από το τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κατέχει επίσης με άριστα τον μεταπτυχιακό τίτλο της «Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας Παιδιού και Εφήβου» του προαναφερθέντος πανεπιστημιακού ιδρύματος.
Έχει πολυετή κλινική εργασιακή εμπειρία στον τομέα της ψυχικής υγείας ως ψυχολόγος αλλά και συνδράμοντας άτομα με νοητική αναπηρία. Δραστηριοποιείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναλύοντας τα ζητήματα της επικαιρότητας από την επιστημονική τους σκοπιά.
Είναι μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας και εκπροσωπεί τη νέα γενιά για την οποία πιστεύει σθεναρά ότι οφείλει να είναι ενεργή πολιτικά και να αγωνίζεται για έναν πιο δίκαιο κόσμο με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Συντάσσεται στο Νότιο τομέα με την «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» και τον κύριο Σγουρό καθώς στο πρόσωπό του αναγνωρίζει την εμπειρία, την αποτελεσματικότητα και το κοινό όραμα για μια περιφέρεια κοινωνικά δίκαιη, φιλική και προσβάσιμη για όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

 

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved