ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Η Ελένη Γρηγορίου κατοικεί στα Γλυκά Νερά απ’ όταν γεννήθηκε.
Κόρη του Χρήστου Γρηγορίου, απόστρατου Αξιωματικού από το Ευπάλιο Φωκίδος, επί σειρά ετών εκλεγμένο Αυτοδιοικητικό και της εκλιπούσης Σπυριδούλας Χούτας, λογίστριας με καταγωγή από την Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας, ανηψιάς του επί σειρά δεκαετιών βουλευτή και Υπουργού Στυλιανού Χούτα.
Σπούδασε Φυσικοθεραπεία στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών, συνεχίζοντας  μεταπτυχιακές σπουδές στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και την Επείγουσα Κλινική Πράξη στο τμήμα της Ιατρικής Αθηνών. Επαγγελματικά ξεκίνησε στο Κέντρο Αποκατάστασης ‘ Φιλοκτήτης’ του Ιασώ, σε Φυσικοθεραπευτήριο στην Αρτέμιδα Αττικής, έπειτα στο Ιατρικό και στην Αγγειοχειρουργική Αθηνών, όπου και κατείχε τη θέση Υπεύθυνου Κλινικής. Στα Δημοτικά Ιατρεία Σπάτων – Αρτέμιδος βρισκόταν το 2020,ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία.  Ερευνητικά έχει συνεργαστεί με επιστημονικά Κέντρα της Ελλάδας και της Αγγλίας στο κομμάτι της Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας.
Ο άνθρωπος που της ενεργοποίησε το ενδιαφέρον να εμπλακεί με τα κοινά και να εκφράσει τις ανησυχίες των νέων που εκπροσωπεί, είναι ο Γιάννης Σγουρός,  οπότε οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 την βρίσκουν, με μεγάλη Χαρά και θέληση για προσφορά, δίπλα του.

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved