ΓΚΙΑΦΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Η Θεοδώρα Γκιάφη είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός του ΕΜΠ και ζωγράφος.
Γεννήθηκε στην Πάτρα τον Δεκέμβρη του 1979.
Μεγάλωσε στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, απόφοιτη της Παλαμαϊκής Σχολής με τις διδαχές και την εκπαιδευτική εξέλιξη των δομών της ιστορικής αυτής πόλης έφυγε για σπουδές στην Σχολή Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από όπου και αποφοίτησε.
Σήμερα είναι μητέρα δύο παιδιών και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με την εμπειρία αρκετών Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων στο ενεργητικό της , μαχόμενη καθημερινά με τις αντιξοότητες του ιδιαίτερου αυτού επαγγέλματος για μια καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητα, αφού η αρχιτεκτονική λίγο-πολύ περιβάλλει τη ζωή μας.
Από τα σπίτια τα οποία κατοικούνται, έως τα αξιοθέατα που θωρούνται με θαυμασμό, η αρχιτεκτονική είναι παντού.
Προσπαθεί λοιπόν μέσω της «Αττικής Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης» στην οποία έχει την τιμή να συμμετέχει ως υποψήφια, να δώσει  τον αγώνα της για έναν τόπο καλύτερο, ομορφότερο , λειτουργικότερο και κυρίως ασφαλή για τα παιδιά μας.
Ας επαναπροσδιοριστούν οι έννοιες της γειτονίας , της πόλης, του πρασίνου σε μια νέα εξελικτική πορεία με γνώμονα το κοινό καλό, άλλωστε «Πάντα, όταν σχεδιάζεις κάτι, να παίρνεις υπόψη τον περιβάλλοντα χώρο: μια καρέκλα σε ένα δωμάτιο, ένα δωμάτιο σε ένα σπίτι, ένα σπίτι σε μια γειτονιά, μια γειτονιά σε μια πόλη.» όπως είπε ο Eero Saarinen διάσημος Φινλανδός αρχιτέκτονας.

 

 

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved