ΧΑΜΠΕΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο Θάνος Χαμπεσής π.  Αντιδήμαρχος Αγίου Δημητρίου Αττικής γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.
Αποφοίτησε στο Northumberland – Clinical Psyc.
Ξεκινά την ενασχόληση του με τα κοινά πριν από 32 χρόνια εκλεγμένος ως Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος στο Δήμο Αγίου Δημητρίου.
Σημαντική στιγμή του αποτέλεσε η ενεργός συμμετοχή του στη Βαλκανική Ένωση Φιλίας.  Συμμετείχε ως εκπρόσωπος της τότε ΚΕΔΚΕ στα Διοικητικά Συμβούλια: Ιπποκράτειου ΓΝΑ, Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, Επιτροπή Σχεδιασμού Αγωγής Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, Επιτροπή Ανάθεσης Νέων Έργων του ΟΣΕ.
Συνιδρυτής και διατελέσας Αντιπρόεδρος στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες».
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην Ένωση Απανταχού Ρουμελιωτών.
Πολυγραφότατος στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο με τακτική συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.
Τα τελευταία χρόνια (από το 2019) είναι ραδιοφωνικός παραγωγός με την εκπομπή «Σταθερά Ασταθής» με θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού.
Συγγραφέας των βιβλίων «Ψυχολογικά θέματα παιδιών και εφήβων» εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, «ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ» Άγιοι ή Άνθρωποι εκδόσεις ΟΞΥ και την ποιητική σειρά Gezi parkinda «DUA»  εκδόσεις Ikinci Adam Yayinlari («ΠΡΟΣΕΥΧΗ» ΣΤΟ Πάρκο Γκεζί, εκδόσεις Δεύτερος Άνδρας). Η έκδοση τιμά τους ανθρώπους που συμμετείχαν από την 28 Μαΐου 2013 αλλά και την δολοφονία των 8 νέων στα γεγονότα που ακολούθησαν.
Το βιβλίο κατασχέθηκε.

 

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved