ΑΖΑ – ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Η Ελένη Αζά – Θεοδωρακοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968, όπου μεγάλωσε και κατοικεί.
Είναι δικηγόρος, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Ασκεί πολυετή μαχόμενη δικηγορία, με εξειδίκευση στο τομέα των τηλεπικοινωνιών, στο διοικητικό, αστικό  και εμπορικό δίκαιο, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες της σε νομικά και φυσικά πρόσωπα.
Είναι σύζυγος του Ανδρέα Αζά, μηχανολόγου-μηχανικού του ΕΜΠ και μητέρα δύο παιδιών, ετών 14 και ετών 19, ήδη φοιτήτριας Νομικής.
Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών.
Είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γυναικών Δικηγόρων Αθηνών και Φίλων “Ελένη Καρύδη”.
Έχει έντονη φιλανθρωπική και κοινωνική δράση.
Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές είναι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην ΠΕ Βορείου Τομέα Αττικής που περιλαμβάνει τους εξής Δήμους:
Πεντέλης, Κηφισίας, Μεταμόρφωσης, Πεύκης-Λυκόβρυσης, Αμαρουσίου, Ψυχικού-Φιλοθέης, Χολαργού-Παπάγου, Ν.Ιωνίας, Βριλησσίων, Αγ.Παρασκευής, Χαλανδρίου, Ηρακλείου,
με τον συνδυασμό ” Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση “, του Γιάννη Σγουρού.
Η επιλογή της να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Σγουρού, ήταν συνειδητή γνωρίζοντας το έργο του και την δημιουργική πολυετή συμβολή του στην Περιφέρεια της Αττικής.
Όραμα της είναι με σκληρή δουλειά, διάθεση, αρχές και ήθος, να πάρει η Αττική την θέση και την αξιοπρέπεια που της αξίζει, κάνοντάς την αδέσμευτη, ανοιχτή σε όλους, αποδοτική, ανταγωνιστική, ασφαλής, σύγχρονη, πρωτοπόρα, προσβάσιμη, φιλική, πράσινη, καθαρή και ανθρώπινη, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα.

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved