Συνάντηση Γιάννη Σγουρού με με τη Βοηθό Συνήγορο του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού, κ. Θεώνη Κουφονικολάκου

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, επισκέφτηκε σήμερα τον Κύκλο Δικαιωμάτων του Παιδιού στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη» και συναντήθηκε με τη Βοηθό Συνήγορο για τα Δικαιώματα του Παιδιού κ. Θεώνη Κουφονικόλακου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής ενημερώθηκε για τις δράσεις και τις ενέργειες του συγκεκριμένου τομέα της Ανεξάρτητης Αρχής, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε η Περιφέρεια Αττικής να συνδράμει στο δύσκολο έργο της προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Επίσης, ενημερώθηκε για τα διαχρονικά προβλήματα που υπάρχουν και δυσκολεύουν το έργο της ανεξάρτητης αρχής στο ευαίσθητο αυτό ζήτημα, βάζοντας ως προτεραιότητα για την επόμενη μέρα την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και των εφήβων.

Ο Γιάννης Σγουρός ανέφερε πως τόσο ο ίδιος όσο και η παράταξη του ως διοίκηση θα επιδιώξει να βοηθήσει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και να προωθήσει άμεσα τις τομές και παρεμβάσεις που χρειάζονται, έτσι ώστε τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της, να μπορέσουν να συνεχίσουν απρόσκοπτα το σημαντικό τους έργο και να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην κοινωνία και ειδικότερα στο μείζον ζήτημα της προστασίας των παιδιών και των εφήβων αλλά και της ενδυνάμωσης και στήριξης της οικογένειας.

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Θεώνη Κουφονικολάκου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για συνάντηση και ενημέρωση και ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη στις προσπάθειές της.

Επικοινωνήστε μαζί μας