Παρουσίαση των Υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων στο Βόρειο Τομέα Αθηνών

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν  την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 οι εκδηλώσεις των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Βορείου Τομέα Αθηνών κ.κ. Σπύρου Αδαμόπουλου και Γεώργιου Ντούρου, στο πλαίσιο των οποίων έγινε και η παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση.

Στις  εκδηλώσεις μίλησε ο Επικεφαλής της Παράταξης και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός και το παρών έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μιλένα Αποστολάκη, Μανώλης Χριστοδουλάκης, οι πρώην Υπουργοί Χρήστος Πρωτόπαπας, Μιχάλης Καρχιμάκης κ.α.

Ο Γιάννης Σγουρός ανέπτυξε  τις θέσεις της παράταξης για την επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής. Αναφέρθηκε διεξοδικά στον τρόπο αντιμετώπισης των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχει φέρει στη ζωή μας η κλιματική αλλαγή και στους τρόπους θωράκισης της Περιφέρειας. Τόνισε πως οι ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν, το περιβάλλον καταστρέφεται, οι υποδομές διαλύονται και οι περιουσίες των πολιτών χάνονται, όχι μόνο από την οργή της φύσης, αλλά κυρίως από την ανικανότητα, την αργοπορία και την έλλειψη αποφασιστικότητας των κρατικών υπευθύνων.

Ο Γιάννης Σγουρός για μία ακόμα φορά δεσμεύτηκε ενώπιον των πολιτών τoυ Βορείου Τομέα Αθηνών και συνολικά της Περιφέρειας Αττικής, ότι ο ίδιος προσωπικά και η παράταξη Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση θα είναι δίπλα στον πολίτη καθημερινά, δημιουργώντας μία περιφέρεια πρότυπο για να ζεις και να αναπτύσσεσαι και κυρίως μία περιφέρεια ανοιχτή για όλους και όχι κλειστό κλαμπ των…ημέτερων.

Παρουσίασε τις 11+1 δεσμεύσεις της παράταξης για την αλλαγή στην εικόνα και την επιστροφή στην κανονικότητα της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας.  Μαζί του ήταν το σύνολο των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του Βορείου Τομέα Αθηνών

Ακολουθούν οι υποψήφιοι σύμβουλοι της περιφερειακής ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών:

Αβραμοπούλου Ελένη, Αγγελοπούλου Μαρία, Αδαμόπουλος Σπυρος, Αζά – Θεοδωρακοπούλου Ελένη, Αϊβάζης Πέτρος, Αϊβαλιώτης Μανώλης, Ανδριέλος Γεώργιος, Αποστόλου Ιουλία – Γεωργία, Αρσένης Παναγιώτης, Ασμάτογλου Γεώργιος, Αυγερινός Γιάννης, Βερροπούλου – Σαμίου Αφροδίτη – Βασιλική, Γεωργίου Βασιλική (Βίκυ), Ιντζέογλου Κωνσταντίνος, Κάσδαγλης Μιχάλης, Καραγιάννη Ελένη, Καρανικολάου Ειρήνη (Ρένα), Κουτσούκος Αναστάσιος, Λυμπέρη Ελένη – Κωνσταντίνα (Έλενα), Μήτσιος Γιάννης, Μιχελάκης Γεώργιος, Νταλλή Θεοδώρα – Βιργινία (Ράνια), Ντούρος Γεώργιος, Παναγιωτόπουλος Γιάννης, Παντελίδης Εμμανουήλ, Παπαϊωάννου Κατερίνα, Πεπόνης Χαράλαμπος (Χάρης), Πολυζωγόπουλος Ανδρέας, Ρούσσος Μιχάλης, Τσακάλου Δανάη, Φυκίρης Παναγιώτης και Χατζάρας Σπύρος.

Επικοινωνήστε μαζί μας