Ο σεβασμός στο συνάνθρωπο δεν έχει πολιτικό χρώμα

Ο σεβασμός στο συνάνθρωπο δεν έχει πολιτική κατεύθυνση. Δεν έχει πολιτικό πρόσημο ή κόμμα. Ο σεβασμός πηγάζει από μέσα μας, είναι τρόπος ζωής, είναι κώδικας συμπεριφοράς.

Ο εκλεκτός του Μαξίμου, τοποθετημένος με εντολή άνωθεν υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, αποδεικνύει καθημερινά ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να «τελειώσει» τη δουλειά για την οποία επιλέχθηκε και δεν είναι άλλη από το να μετατρέψει τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας σε Υφυπουργείο της Κυβέρνησης. Αποδεικνύει καθημερινά ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να υπηρετήσει το σχέδιο της Κυβέρνησης για ομηρία της Αττικής και όχι αυτοτέλεια.

Με ύφος αλαζονικό, με διάθεση να υποδείξει στους πολίτες το «καλό» τους, αδιαφορεί για την καθημερινότητα των κατοίκων. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να σχολιάσει κανείς την επιλογή του να τοποθετήσει το προεκλογικό του περίπτερο σε τέτοια θέση που να καθιστά μη λειτουργική προς χρήση τη ράμπα αναπήρων; Τί παραπάνω να σκεφτεί κανείς βλέποντας αυτές τις εικόνες εκτός από έλλειψη σεβασμού προς τους ανθρώπους με αναπηρίες, κινητικά προβλήματα, ηλικιωμένους, γονείς με μικρά παιδιά σε καροτσάκια;

Η παράταξη μας «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» έχει δεσμευτεί απέναντι στους πολίτες της Αττικής ότι για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η δυνατότητα πρόσβασης όλων, παντού. Μία σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία οφείλει να σέβεται τον πολίτη της, οφείλει να του παρέχει κάθε δυνατότητα πρόσβασης σε κίνηση και περιεχόμενο παρεχόμενων υπηρεσιών, οφείλει να είναι δίπλα του.

Ελπίζουμε με τη δημοσίευση του θέματος, έστω και καθυστερημένα, ο κ. Χαρδαλιάς να επιδείξει την πρέπουσα ευαισθησία και να αλλάξει θέση στο προεκλογικό του περίπτερο. Οι εκλογές έρχονται και φεύγουν, ο σεβασμός στο συνάνθρωπο μένει.

Επικοινωνήστε μαζί μας