Μαύρη-μέρα-για-την-Περιφέρεια-Αττικής-σήμερα-Ο-κ-Πατούλης-σε-ολισθηρό-αντιδημοκρατικό-κατήφορο-ολοκλήρωσε-την-Αντιδημοκρατική-εκτροπή-–-Ετράπη-σε-άτακτη-φυγή,-ακυρώνοντας-τη-συνεδρίαση-του-Περιφερειακού-Συμβουλίου.

Μαύρη μέρα για την Περιφέρεια Αττικής σήμερα. -Ο κ. Πατούλης σε ολισθηρό αντιδημοκρατικό κατήφορο ολοκλήρωσε την Αντιδημοκρατική εκτροπή. – Ετράπη σε άτακτη φυγή, ακυρώνοντας τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

«Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για την Περιφέρεια Αττικής. Ο κ. Πατούλης επέλεξε να μην παρουσιαστεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου –όπως και τα «συμπληρώματά του»- που ζήτησε η Παράταξή μας και άλλες έξι Παρατάξεις της αντιπολίτευσης ώστε να ακυρωθεί η αντιδημοκρατική απόφασή του να γίνουν ηλεκτρονικά οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών στα […]

Προηγούμενο Διπλή εκτροπή στην Περιφέρεια Αττικής, με την επιμονή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία και τη μη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου. -Ο κ. Πατούλης αποφεύγει τον διάλογο… «όπως ο διάολος το λιβάνι»!

Social

Γιάννης Σγουρός © 2023. All Rights Reserved