Γ. Σγουρός: Αντίπαλός μας τα προβλήματα των πολιτών και όχι οι προοδευτικοί υποψήφιοι

Με αφορμή τιτιβίσματα του κ. Ιωακειμίδη ο Γιάννης Σγουρός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με τη χθεσινή μας ανακοίνωση αποκαλύψαμε με συγκεκριμένα στοιχεία ότι η κυβέρνηση και ο κ. Χαρδαλιάς είναι ηθικά και πολιτικά έκθετοι, διότι εδώ και 3 χρόνια δεν έχουν συγκροτήσει την Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου για τα κατεπείγοντα έργα πολιτικής προστασίας που πρέπει να γίνουν κατά προτεραιότητα στην Αττική και στην χώρα ολόκληρη, σύμφωνα με τον Ν. 4662/2020 (άρθρο 42).

Αναδείξαμε πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η πολιτική όταν τα λόγια απέχουν από τα έργα και ότι οι καταστροφικές επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης γιγαντώνονται όταν συναντούν την κρατική ανικανότητα, όπως ζήσαμε άλλωστε πολύ πρόσφατα με τον πλέον δραματικό τρόπο.

Αντί το συγκεκριμένο θέμα να αποτελέσει αυτονόητα σημείο σφοδρής πολιτικής κριτικής προς την κυβέρνηση και τον κ. Χαρδαλιά, ο κ. Ιωακειμίδης τήρησε στάση σιωπής και επέλεξε να ανασύρει και να σχολιάσει απόλυτα καταδικαστέες αναρτήσεις προ ετών ενός εκ των 213 υποψηφίων μας, που ανέσυρε από τα άδυτα του διαδικτύου.

Λυπούμαστε που ο κ. Ιωακειμίδης βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος.

Για εμάς αντίπαλός μας δεν είναι προοδευτικοί υποψήφιοι αλλά η συντήρηση και τα προβλήματα των πολιτών και μόνον αυτά, για τα οποία δεν νοιάζεται ούτε η κυβέρνηση ούτε ο κ. Χαρδαλιάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας