Επίσκεψη Γ. Σγουρού στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Αδιαπραγμάτευτος ο δημόσιος χαρακτήρας του ΕΣΥ – Ανάγκη η δημιουργία νοσοκομείου στην Ανατ. Αττική

 

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και με τους εργαζομένους είχε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Σγουρός, που είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης επεσήμανε ότι είναι πανθομολογούμενη ανάγκη η διασφάλιση και βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας προς όφελος  του πληθυσμού της Αττικής, εξαλείφοντας κάθε είδους ανισότητες, με βασική αρχή τον σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Απαραίτητη προϋπόθεση τόνισε είναι το ΕΣΥ να διατηρήσει τον δημόσιο χαρακτήρα του και να ενισχυθεί με προσλήψεις ιατρών και λοιπού νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού και με σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να εμπνέει αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Προς τον σκοπό αυτό τόνισε ότι η παρέμβαση της Περιφέρειας μπορεί να είναι πολύ σημαντική αφού διαχειρίζεται σημαντικά κονδύλια από ευρωπαϊκούς και εθνικούς (ίδιους) πόρους.

Ο Γιάννης Σγουρός επεσήμανε την ανάγκη επέκτασης των δημόσιων υγειονομικών μονάδων προς την Ανατολική Αττική όπου η έλλειψη νοσοκομείου αναγκάζει τους πολίτες να διασχίζουν δεκάδες χιλιόμετρα για στοιχειώδη υγειονομική περίθαλψη.

Τον Γ. Σγουρό υποδέχτηκαν ο Διοικητής κος Μπούλιας Ελευθέριος , η αν.διοικήτρια Άννα Μάινα ,οι Διευθύντριες Διοικητικών Υπηρεσιών Ηρώ Παπαχρήστου, Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Μπαμπιωνιτάκη Χρυσούλα ,Τεχνικής Υπηρεσίας κα Γεωργανά  οι Υποδιευθυντές Κατσαφαρέας Γιώργος και Παναγιωτοπούλου Δήμητρα, ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων, Διευθυντής του Ακτινολογικού Εργαστηρίου και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου τομέα Αδαμόπουλος Σπύρος, Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Παράταξης μας καθώς και πλήθος εργαζομένων.

Θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες συναντήσεις και επισκέψεις σε Υγειονομικές δομές της Αττικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας