Αποκάλυψη: Η Περιφέρεια με τον Γ. Σγουρό χρηματοδότησαν τα έργα στο ΟΑΚΑ οι παρεμβάσεις όμως δεν προχώρησαν

Το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας, το Ο.Α.Κ.Α, έκλεισε τις πόρτες του για το κοινό. Η κατάσταση του στεγάστρου Καλατράβα στο κεντρικό ποδοσφαιρικό γήπεδο και της αντίστοιχης κατασκευής στο ποδηλατοδρόμιο, εγκυμονεί κινδύνους για δημόσια ασφάλεια. Αλήθεια είναι τόσο ξαφνικό το πρόβλημα που προέκυψε; Μήπως το κλείσιμο της ολυμπιακής εγκατάστασης είναι αποτέλεσμα αδιαφορίας και έλλειψης γνώσης για το πρόβλημα;

Η παράταξη μας «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» ως διοίκηση και ο Γιάννης Σγουρός ως πρώτος εκλεγμένος Περιφερειάρχης είχαν το 2014 εντάξει στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής τα δύο έργα που αφορούσαν την αποκατάσταση των μεταλλικών κατασκευών του Ο.Α.Κ.Α ( στέγαστρα Calatrava) κατόπιν αιτήσεως της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το έργο ήταν συνολικού προϋπολογισμού οκτώ (8) εκατομμυρίων ευρώ σε τρεις φάσεις. Συγκεκριμένα ένα (1) εκατομμύριο το 2014, τρεισήμισι (3.5) εκατομμύρια ευρώ το 2015 και τρεισήμισι (3.5) εκατομμύρια ευρώ το 2016 (επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο). Δυστυχώς μετά τις εκλογές του 2014 τίποτα από αυτά δεν τηρήθηκε με αποτέλεσμα να φθάσουμε στη σημερινή δυσάρεστη κατάσταση.

Η παράταξη μας «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι μιλάει μόνο με έργο. Η ένταξη των έργων συντήρησης των μεταλλικών κατασκευών του Ο.Α.Κ.Α στο ΠΔΕ της Περιφέρειας έγινε από τη διοίκηση μας.

Οι ευθύνες που βαραίνουν τους υπεύθυνους είναι τεράστιες.

Η Κυβέρνηση οφείλει να πάρει θέση, να γίνει άμεσα έρευνα και να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Επικοινωνήστε μαζί μας