Δελτία Τύπου

Γιάννης Σγουρός : Επιβεβαιωνόμαστε για το άνοιγμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική με κυβερνητική ανοχή

Η συγκρότηση των νέων συλλογικών οργάνων διοίκησης του ΕΔΣΝΑ (Διοικητικό Συμβούλιο και Εκτελεστική Επιτροπή), του αρμόδιου φορέα για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής, συνοδεύτηκε από την επιβεβαίωση του κ. Χαρδαλιά όλων όσων καταγγέλλαμε πριν λίγους μήνες δημόσια προς τις αρμόδιες διοικητικές και δικαστικές αρχές.

Γ. Σγουρός: Το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Κορωπίου – Παιανίας που εγκαινιάστηκε -με 7ετή καθυστέρηση- έχει τη σφραγίδα της Παράταξής μας. (2013-2024!)

Με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Κορωπίου – Παιανίας, ο πρώην Περιφερειάρχης και επικεφαλής της Παράταξης «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» Γιάννης Σγουρός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ανάρτηση Γιάννη Σγουρού στο Facebook για την υπόθεση του Κολωνού

Η εισαγγελική πρόταση στη δίκη, που διεξάγεται και αφορά την υπόθεση της 12χρόνης στο Κολωνό, σόκαρε την κοινή γνώμη. Η δικαιοσύνη σαφέστατα και δεν γίνεται στα τηλεοπτικά παράθυρα ή στις αναρτήσεις στα social media.

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Παράταξης με τη βράβευση προσωπικοτήτων

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της παράταξης «Γιάννης Σγουρός ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ».

Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της περιφερειακής παράταξης «Γιάννης Σγουρός ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»

Η παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 11.00 π. μ. πραγματοποιεί την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Επίσκεψη Γιάννη Σγουρού στα Μέγαρα και στον υγρότοπο του Βουρκαρίου

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του επικεφαλής της παράταξης «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» Γιάννη Σγουρού, σε περιοχές της Περιφέρειας Αττικής που υπάρχουν σημαντικά περιβαλλοντικά και διαχειριστικά ζητήματα, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 βρέθηκε συνοδεία στελεχών της παράταξης, στο Βουρκάρι του Δήμου Μεγαρέων.

Γ. Σγουρός: Σε πλήρη διάταξη και λειτουργία η Περιφερειακή Ομάδα της παράταξης «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»

21 χρόνια από την ίδρυσή της, η Παράταξη «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ», με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό, συνεχίζει τη δημιουργική της πορεία και διαδρομή και στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής (2024-2028,) λειτουργώντας πάντα με βάση αρχές και αξίες, με γνώμονα τη στήριξη αναπτυξιακών πολιτικών για την Αττική που μας αξίζει.

Επικοινωνήστε μαζί μας